Bases Legals

De conformitat amb la legislació aplicable, les dades que ens facilites passaran a formar part del fitxer responsabilitat d’ANDORRA TURISME, SAU, amb domicili al c/ Prat de la Creu, 59-65, bloc D, 4t pis, Andorra la Vella, registrat a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.

Les dades que ens facilites en omplir el formulari són les imprescindibles per poder donar resposta a la teva consulta, i únicament s’utilitzaran amb aquesta finalitat. Pots consultar la nostra Política de privacitat completa aquí.

Les dades es tracten d’acord amb la normativa aplicable i sempre vetllant per la seva protecció, i s’utilitzaran únicament amb la finalitat prevista i per comunicar qualsevol informació relacionada. El fet que les dades facilitades siguin autèntiques i estiguin
actualitzades és responsabilitat teva.

Així mateix, t’informem que pots exercir els drets reconeguts per la llei i, en particular, els d’accés, rectificació, oposició, portabilitat, supressió, oblit i reclamació respecte de les teves dades personals mitjançant una sol·licitud dirigida a l’adreça electrònica lpd@visitandorra.com.